Lätt efterrätt - perfekt i sommar

Fruktsallad är ju en fantastisk efterrätt, men varför inte göra den lite lyxigare?
I just den här fruktsalladen använder jag bara bär, men man kan abssolut blanda frukter precis som man vill.

Fruktsallad with a twist
Frysta bär som björnbär, hallon, blåbär och jordgubbar
Fazer vit choklad med citrussmak
Gammaldags vaniljglass

Lägg bären i en ugnsfast form och riv hela chokladkakan ovanpå. Sätt in i ugnen på ca 175 grader i 7 - 12 min tills bären släppt ut sin saft och chokladen fått en gyllenbrun färg. Servera med en kula gammaldags vaniljglass till.

Man får en mild smak av citrus, och det är fantastiskt gott när den kalla glassen möter de varma bären.

Kommentarer
Postat av: Hannah

åh vad gott! var det det som vi åt hemma hos Ragna på valborg eller va det nu va? fast utan citrus..

2008-07-06 @ 14:48:11
URL: http://hannahinabox.blogg.se/
Postat av: Ragnaa

Åhh det är gott! Vrf skulle du inte kunna ta vårat recept? :(

Nu är det inte långt kvar! :D

2008-07-06 @ 18:52:21
URL: http://ragnaa.blogg.se/
Postat av: julia.

gott minsann.

2008-07-07 @ 16:09:32
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0