Första receptet ever!
Denna pastarätt gjorde jag för några dagar sen, helt fantastisk...
Fyllda pastarullar
Ingredienser 2 port
1 paket philadelphiaost
1 paket riven mozzarellaost
1/2 dl riven parmesanost
1 planta basilika
1 paket valnötter
10 stora pastarullar, gigantiska, finns i pastahyllan
2 dl ovispad grädde
Så här gör du:
Sätt på ugnen på 150 grader.
Blanda philadelphia, hälften av mozzarellan, hälften av parmesanen, hackad basilika och hackade valnötter i en bunke. Gör det till en smidig smet.
Fyll pastarullarna med smeten genom att antingen lägga smeten i en plastpåse och sedan klippa av ett litet hål i hörnet av påsen och fylla, eller peta in smeten med en kniv.
Lägg de fyllda rullarna i en form och häll på grädde. Grädden ska täcka lite mer än upp till hälften av pastan. Strö över resten av mozzarellan och parmesanen och sätt in mitt i ugnen i ca 20-30 min tills osten har fått en gyllenbrun färg och pastan är mjuk.
Om pastan ser klar ut innan tiden har gått ut kan det vara så att den är redan är klar. Ta då ut den och ät. Detsamma gäller om pastan ser ofärdig ut när tiden har runnit ut, låt den var kvar i ugnen lite längre, och kolla på den varannan minut så att den inte bränns vid.
Fyllda pastarullar
Ingredienser 2 port
1 paket philadelphiaost
1 paket riven mozzarellaost
1/2 dl riven parmesanost
1 planta basilika
1 paket valnötter
10 stora pastarullar, gigantiska, finns i pastahyllan
2 dl ovispad grädde
Så här gör du:
Sätt på ugnen på 150 grader.
Blanda philadelphia, hälften av mozzarellan, hälften av parmesanen, hackad basilika och hackade valnötter i en bunke. Gör det till en smidig smet.
Fyll pastarullarna med smeten genom att antingen lägga smeten i en plastpåse och sedan klippa av ett litet hål i hörnet av påsen och fylla, eller peta in smeten med en kniv.
Lägg de fyllda rullarna i en form och häll på grädde. Grädden ska täcka lite mer än upp till hälften av pastan. Strö över resten av mozzarellan och parmesanen och sätt in mitt i ugnen i ca 20-30 min tills osten har fått en gyllenbrun färg och pastan är mjuk.
Om pastan ser klar ut innan tiden har gått ut kan det vara så att den är redan är klar. Ta då ut den och ät. Detsamma gäller om pastan ser ofärdig ut när tiden har runnit ut, låt den var kvar i ugnen lite längre, och kolla på den varannan minut så att den inte bränns vid.
Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn
Här har vi haft en underbart trevlig kväll och jag hoppas du har haft detsamma =)
Postat av: an
gott :) hur gammal ärru? ;)
Postat av: Denying
Rolig blogg ide ;)
Postat av: Natasha
Kan du inte visa en bild på maträtten? :)
Postat av: Natasha
Kan du inte visa en bild på maträtten? :)
Postat av: Lexie
låter grmyt gott :D
Postat av: Elia
sv: hehe . eliia.blogg.se :D
va coolt med en matblogg :)
Postat av: M a m m a . J e s s i c a
Tack så mycket :D
Trackback