Efterrätten
Nu kommer efterrätten som vi gjorde till mammas födelsedagsmiddag. Vi gjorde pannacotta med 6 olika smaker. Klicka här för att se grundreceptet på vaniljpannacotta. Alla olika pannacotta ska stå minst 3 timmar i kylskåpet innan man kan äta dem.
Smaksättningar
Vanilj
Gör grundreceptet för vaniljpannacotta och häll i portionsskålar.
Bär
Tina upp frysta bär och lägg lite i botten av portionsskålarna. Häll över grundrecept för pannacotta.
Choklad
Hacka någon sorts choklad och låt den smälta i en skål med den varma pannacottan, häll sedan i vätskan i portionsskålar.
Kaffe
Ta torrt nescafé och låt det smälta tillsammans med pannacottan i en annan skål, häll den sedan i portionsskålar.
Kanel
Blanda kanel med pannacottan i en skål och häll det sedan i portionsskålar.
Lime
Riv skalet från en hel lime i en portionsskål, häll sedan över pannacottan.
Låt stå 3 timmar minst i kylskåpet.